S-a decis: Gigi Becali nu iese de sărbători şi nici nu-şi lasă fetele să-l viziteze

Parlamentul României. În imagine, Gigi Becali
Parlamentul României. În imagine, Gigi Becali (Epoch Times România)

În ciuda încercărilor repetate pentru a primi câteva zile de libertate, patronul stelist va rămâne la Penitenciarul Poarta Albă pe parcursul sărbătorilor de sfârşit de an, notează RomaniaTv.

Încercările de graţiere temporară a lui Becali au rămas fără ecou atât din partea conducerii de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor cât şi din partea Penitenciarului Poarta Albă. Nici preşedintele Traian Băsescu nu a fost disponibil să-i dea ascultare fostului europarlamentar.

O altă tentativă de eliberare pentru latifundiarul din Pipera a venit din partea unei politiciene, Ancuţa Carcu, jignită public în trecut de acesta. În limitele legii 254/2013, Carcu, în calitate de cetăţean român, face apel ”la bunătatea ANP” pentu eliberarea acestuia. În încheierea cererii de eliberare politiciana nu a uitat să amintească şi de ”binele pe care îl va face acesta în perioada de 5 zile, persoanelor nevoiaşe”.

"Întrucât domnul George Becali îşi ispăşeşte pedeapsa în penitenciar, în regim deschis/semideschis, îmi exprim dorinţa de cetăţean al României ca acesta să beneficieze de legea 254/2013 care prevede eliberarea unui condamnat, după cum urmează în citatul din dreptul persoanelor private de libertate" a notat Ancuţa Carcu în cererea de eliberare.

Singura persoană pe care Becali o va lăsa să îl vizite la închisoare pe perioada sărbătorilor va fi soţia sa. Aceasta l-a mai vizitat o singură dată în detenţie pe soţul său, atunci când acesta a fost adus de la Jilava la Poarta albă cu mai bine de două luni de zile în urmă.

Conform Fanatik, Gigi Becali nu-şi doreşte să fie vizitat de fetele sale iar de aceea i-a transmis soţiei sale să nu le permită copiilor să vină la închisoare pentru a-l vizita.

"Gigi ţine enorm la fetele sale ca la ochii din cap. El i-a spus de la început soţiei sale să nu se gândească niciodată să le permită fetelor sale să vină să-l viziteze la închisoare. Nu vrea să le vadă pe acestea cum suferă şi cum vor începe să plângă în momentul în care îşi văd tatăl într-un astfel de loc", a încheiat sursa respectivă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport