Şefa PNL: Iluziile împachetate în poleială miros urât. Partidul pe care îl conduc a făcut multe greşeli

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Epoch Times România)

Iluziile împachetate frumos nu ţin de foame, iluziile împachetate în poleială miros urât - tot ce înseamnă demagogie şi populism „dă bine o zi, dă bine două zile, dar pe urmă ne costă viitorul”, a declarat vineri, la mitingul PNL de la Craiova, şefa liberalilor Alina Gorghiu.

„Ştiţi cum văd PSD-ul? E un bărbat bine îmbrăcat într-un autobuz care după ce ţi-a furat din buzunar se uită senin la tine şi îţi spune: cum, că eu voiam să îţi bag portofelul la loc şi să îţi dau mai mulţi bani”, a punctat Alina Gorghiu.

Preşedintele PNL a amintit de poziţia clară, exprimată de premierul Dacian Cioloş, care a reiterat parteneriatul pe care îl are cu liberalii pentru o viitoare guvernare „onestă, reformistă şi în viitorul cetăţeanului”.

„Partidul pe care îl conduc a făcut greşeli - şi nu una, nu două, a făcut multe greşeli, dar pe care şi le-a asumat de-a lungul vremii. Astăzi însă face cel mai bun lucru pentru România: a adus schimbarea clasei politice. Am venit cu 60% oameni noi pe liste, iar din aceştia pe locurile eligibile 30% sunt tineri sub 35 de ani”, a afirmat Alina Gorghiu, citată de Agerpres.