Şefa PNL: Iluziile împachetate în poleială miros urât. Partidul pe care îl conduc a făcut multe greşeli

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Epoch Times România)

Iluziile împachetate frumos nu ţin de foame, iluziile împachetate în poleială miros urât - tot ce înseamnă demagogie şi populism „dă bine o zi, dă bine două zile, dar pe urmă ne costă viitorul”, a declarat vineri, la mitingul PNL de la Craiova, şefa liberalilor Alina Gorghiu.

„Ştiţi cum văd PSD-ul? E un bărbat bine îmbrăcat într-un autobuz care după ce ţi-a furat din buzunar se uită senin la tine şi îţi spune: cum, că eu voiam să îţi bag portofelul la loc şi să îţi dau mai mulţi bani”, a punctat Alina Gorghiu.

Preşedintele PNL a amintit de poziţia clară, exprimată de premierul Dacian Cioloş, care a reiterat parteneriatul pe care îl are cu liberalii pentru o viitoare guvernare „onestă, reformistă şi în viitorul cetăţeanului”.

„Partidul pe care îl conduc a făcut greşeli - şi nu una, nu două, a făcut multe greşeli, dar pe care şi le-a asumat de-a lungul vremii. Astăzi însă face cel mai bun lucru pentru România: a adus schimbarea clasei politice. Am venit cu 60% oameni noi pe liste, iar din aceştia pe locurile eligibile 30% sunt tineri sub 35 de ani”, a afirmat Alina Gorghiu, citată de Agerpres.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne