Turcan: Propunerea PSD de premier arată obsesia de control a lui Dragnea

Propunerea "finei lui Liviu Dragnea", Sevil Shhaideh, pentru postul de premier duce cu gândul la practici din timpul mandatului lui Adrian Năstase, a opinat liderul interimar al PNL, Raluca Turcan.
Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

Propunerea făcută de PSD pentru funcţia de premier, Sevil Shhaideh, arată "obsesia de control" a lui Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, liderul PNL, Raluca Turcan, precizând că liberalii vor trece în opoziţie.

"Este o propunere care arată obsesia de control a domnului Dragnea. Nu cred că atunci când oamenii au votat PSD au votat să fie în fruntea guvernului fina dlui Dragnea. Este o propunere care ne duce cu gândul la practici din timpul mandatului dlui Adrian Năstase sau când guvernul era condus prin interpuşi. Este un semnal nefavorabil pentru mediul economic. Ştiu doar că a fost ministru (Sevil Shhaideh - n.r.) în acea perioadă în care Liviu Dragnea conducea ministerul prin interpuşi. Nu o cunosc personal", a declarat Turcan, citată de evz.ro.

Turcan a mai precizat că i-a prezentat şefului statului planul liberalilor de opoziţie şi că "PNL ştie ce are de făcut şi are şi resurse să îndrepte ceea ce nu a funcţionat."

Declaraţiile Ralucai Turcan au fost făcute la finalul consultărilor de la Palatul Cotroceni cu preşedintele Iohannis.

Sevil Shhaideh a fost propusă miercuri, în cadrul consultărilor de la Cotroceni, de alianţa PSD-ALDE să ocupe funcţia de premier al României în urma alegerilor parlamentare.

"O condamnare nedreaptă şi o lege profund neconstituţională nu mi-au dat posibilitatea să solicit această demnitate pentru mine deocamdată", a declarat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne