Udrea: "Dacă mă uit la aceşti veseli iresponsabili", campania electorală va fi una "bezmetică, periculoasă, haotică"

Elena Udrea, preşedinta PMP
Elena Udrea, preşedinta PMP (Epoch Times România)

Preşedintele şi prezidenţiabilul PMP, Elena Udrea, a declarat luni seară, la Suceava, că în acest an, campania electorală va fi una "bezmetică, periculoasă, haotică" având în vedere modul în care acţionează premierul Victor Ponta şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

"Dacă mă uit la aceşti veseli iresponsabili, de fapt nici veseli nu sunt pentru că nu e nimic amuzant aici, Tăriceanu şi Ponta, cum flutură iarăşi ideea suspendării şi înţeleg că au avansat azi pe această idee, (campania electorală - n.r.) va fi bezmetică, periculoasă, haotică. Periculoasă pentru România pentru că nu mai poate fi vorba măcar de iresponsabilitate. Să fie nebunie? Să vrei să-l suspenzi pe preşedintele României cu două luni înainte de terminarea mandatului. Care să fie logica?", s-a întrebat Udrea, informează Mediafax.

Liderul PMP evidenţiază că demersul iniţiat de şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, de a-l suspenda pentru a treia oară din funcţie pe preşedintele Traian Băsescu, a fost declanşat când România se află "într-un context internaţional atât de instabil, din punct de vedere politico-militar".

"Abia ne-am întors de la NATO, unde am obţinut garanţii suplimentare de securitate prin înfiinţarea acelui comandament NATO pe teritoriul României, că în ţară unii strigă să-l suspendăm pe preşedintele României. Ce or zice cei din afară, că suntem o ţară de nebuni", a afirmat Elena Udrea.

Prezidenţiabilul PMP a mai remarcat că "nu mai vorbim nimic de economie, nu mai vorbim nimic de guvernare". Nu are nicio logică decât că acolo sunt nişte oameni care nu se gândesc nicio clipă la imaginea României, la interesul României, ci doar cum să mai adune nişte voturi", a concluzionat Udrea.