Vanghelie: Traian Băsescu, într-un an sau doi, va fi unul dintre cei mai importanţi lideri din România

Marian Vanghelie, PSD, primar sectorul 5
Marian Vanghelie, PSD, primar sectorul 5 (Epoch Times România)

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, recent exclus din PSD, după 20 de ani de activitate în partid, a declarat marţi seară, în cadrul unui interviu pentru Gândul, că, în opinia lui, în cel mult doi ani Traian Băsescu va fi unul dintre cei mai importanţi lideri politici din România. Despre preşedintele ales Klaus Iohannis, edilul a afirmat că acesta îi inspiră încredere şi seriozitate.

"Traian Băsescu, într-un an sau doi, va fi unul dintre cei mai importanţi lideri din România", a opinat Vanghelie, adăugând că actualul şef al statului este un lider de masă care, chiar dacă îl înjură lumea, acesta coboară în mulţime şi vorbeşte cu oamenii.

Pe de cealaltă parte, Victor Ponta "a ieşit cu duba, pe la Arad sau pe unde... Am exagerat, că nu se poate spune de dimineaţa până seara că tot ce face Traian Băsescu e greşit. I-am zis-o şi lui Mircea Geoană. Aici am greşit cu toţii. (...) Întotdeauna, un om bun trebuie de respectat şi de apreciat, chiar dacă nu eşti cu el în echipă", a continuat Marian Vanghelie, citat de ziare.com.

În ceea ce îl priveşte pe preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, edilul Sectorului 5, fost vicepreşedinte al PSD, a precizat: "Inspiră seriozitate, inspiră încredere. Un om care cred că nu vorbeşte mult şi vrea să facă. Le-am zis în partid: 'Ba băieţi, omul asta a câştigat patru mandate (de primar al Sibiului - n.red.). Nu poţi să câştigi al doilea mandat, dacă eşti prost şi dacă n-ai făcut ceva. Pe al treilea nu se mai discută'. Cred că va şti tot ce are de făcut".

Întrebat pe cine ar fi ales la prezidenţiale, într-o confruntare ipotetică între fostul său coleg de partid pe care îl consideră responsabil de excluderea lui din PSD, Victor Ponta, şi Traian Băsescu, Marian Vanghelie a replicat: "L-aş fi ales pe Mircea Geoană".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne