Ziua 136. "Protestatarii din faţa Guvernului nu îl susţin pe Sorin Grindeanu!"

Protestul din Piaţa Victoriei nu poate fi denaturat de trucurile veninoase create de PSD pentru a dezbina, transmit protestatarii din Piaţă care-şi amintesc foarte bine că OUG 13 a fost semnată de Grindeanu şi cer ca premierul şi Dragnea să demisioneze amândoi.
Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Protestatarii au revenit în a 136-a zi consecutiv lângă Guvernul pe care Dragnea l-a lăsat fără miniştri şi cu un premier care refuză să demisioneze.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

În timp ce în spaţiul public au apărut informaţii cum că #rezist îl susţine pe Grindeanu (portretizat de unii drept o victimă a lui Dragnea), protestatarii din Piaţa Victoriei îşi exprimă părerea că atât premierul cât şi Dragnea trebuie să plece şi că Piaţa nu se solidarizează cu premierul.

"Pe Grindeanu, chiar dacă se ţine tare, nu îl pot compătimi. Din cauza lui şi a celor fără principii stau în stradă de 136 de zile. Joacă în aceeaşi ligă ca şi Dragnea, doar că este ceva mai nepregătit. Îmi amintesc foarte bine începutul acestui dezastru, când Grindeanu a fost pupat pe obraji de Dragnea şi privit cu mândrie de cuplul Dragnea-Tăriceanu. După "evaluarea" Guvernului şi conferinţa de aseară a lui Dragnea ce să înţelegem? Că este un incompetent, că a propus un Guvern 0?

Demisiile miniştrilor denotă incapacitatea lor sau teamă că dacă nu rămân uniţi şi la cheremul lui Dragnea pot fi excluşi? Deşi este un partid mare, nimeni nu îşi asumă nimic. Se bazează doar pe ignoranţa votanţilor şi pe faptul că vor avea succes în continuare prin promisiuni de buzunare pline. Că doar aşa au reuşit mereu. Îmi este clar că totul a pornit de la faptul că până în momentul "evaluării" Dragnea nu a primit ceea ce şi-a dorit: prag pentru abuzul în serviciu, legea amnistiei. Nu prea pot să văd luminiţa din acest scandal, atât timp cât în spatele lui este unul ca Dragnea penalul sau Ponta plagiatorul. Deşi au început să piardă din credibilitate în faţa propriului electorat, care în iarnă ţipă tare la Cotroceni "luaţi mâinile de la Guvernul Grindeanu!". Din punctul meu de vedere, aceşti indivizi penali ar trebui să se retragă din viaţa politică. România nu are nevoie de ei. Aşadar, îi aştept pe amândoi (Dragnea - Grindeanu) în Piaţa Victoriei să strige "Demisia", spune o protestatară.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Tânăra mai reaminteşte că de 27 de ani PSD nu face absolut nimic pentru binele acestei ţări şi că am ajuns, ca popor, în ipostaza să fim conduşi de doi penali.

"PSD-ul este acea adunare de indivizi care au dat de gustul puterii şi care sunt în stare să izoleze România de Europa şi să o aducă în colaps. Am ajuns în ipostaza în care suntem conduşi de 2 penali (Dragnea şi Tăriceanu).. Tristă realitate!", spune protestara.

Un alt protestatar transmite şi el că "aşa zisa criză din PSD" nu îi va face pe oameni să uite pentru ce au ieşit în stradă în ultimele 5 luni.

"Legea graţierii trebuie respinsă prin lege, iar acest lucru încă nu s-a întâmplat. Politicienii corupţi vor face orice pentru a scăpa de puşcărie, inclusiv creând această criză! PSD a câştigat alegerile pentru a guverna, nu să îşi graţieze penalii şi să îşi rezolve diverse afaceri de grup! PSD nu are cum să se reformeze până nu vor fi trimişi la puşcărie mulţi politicieni din prima şi a doua linie a partidului. Cel mai bine e ca PSD să se facă praf în următoarea perioadă. PSD cu ALDE nu pot să guverneze pentru că se gîndesc la orice altceva decât la acest lucru!

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Este nevoie de un guvern responsabil format din oameni profesionişti. Majoritatea partidelor nu mai apără interesele cetăţeanului, ele au nevoie de cetăţeni doar la vot pentru a se justifica faptul că au susţinere. Atât timp cât cetăţenii vor crede tot ce se spune la TV şi în ziare şi nu vor filtra informaţia, va fi destul de greu ca România să se dezvolte. Sper ca masa tăcută de oameni să ia atitudine şi să spună: Ajunge! Participăm la schimbarea României.", susţine participantul la protest.

De asemenea, protestatarul îşi exprimă dezamăgirea că protestul ce a avut loc ieri în Piaţa Victoriei a fost denaturat de mare parte din presă, unele site-uri susţinând că lângă Guvern avut loc o manifestaţie de susţinere pentru Grindeanu.

"Câteva persoane au strigat în derâdere: "Sorine, fii bărbat", "Dragnea, nu fi trist, Grindi e acum #Rezist". Protestatarii de aseară din Piaţa Victoriei pot confirma ce s-a strigat! (...). Zeci de persoane au scandat, în Piaţa Victoriei, împotriva social-democraţilor: PSD, ciuma roşie. Protestatarii din faţa Guvernului au afirmat că nu îl susţin pe Sorin Grindeanu!", transmite protestatarul.

"Nu denaturăm protestul #rezist pentru trucul veninos creat de PSD în laboratoarele sale pentru a scinda protestatarii din Piaţa Victoriei, din toată România şi Diasporă! Guvernaţi reponsabil sau plecaţi!", concluzionează participantul la protest.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne