Raport: Bibi a avut întâlniri secrete cu un producător de top de la Hollywood

(De la stânga la dreapta) fostul premier britanic Tony Blair, premierul israelian Benjamin Netanyahu şi producătorul de filme Arnon Milchan de la Hollywood.
(De la stânga la dreapta) fostul premier britanic Tony Blair, premierul israelian Benjamin Netanyahu şi producătorul de filme Arnon Milchan de la Hollywood. (Captură Foto)

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a făcut mai multe vizite secrete la locuinţa unui producător de filme americano-israelian de la Hollywood, una dintre ele având loc în prezenţa fostului premier britanic Tony Blair.

Conform unui raport publicat miercuri de ziarul israelian Haaretz, Netanyahu s-a întâlnit cu Arnon Milchan de câteva ori în ultimele două luni.

Milchan are un trecut stufos în ceea ce priveşte cooperarea cu agenţia de spionaj israeliană Lekem (ha-Lishka le-Kishrei Mada), care se află în spatele obţinerii de tehnologie şi materiale pentru programul nuclear al Israelului.

Întâlnirile au avut loc la reşedinţa lui Milchan din oraşul israelian Herzliya în 10 iunie, 9 iulie şi 28 iulie.

Duminică, premierul israelian a fost văzut la locuinţa lui Milchan împreună cu Blair şi liderul opoziţiei israeliene Isaac Herzog.

Birourile celor doi oficiali au susţinut că aceştia au participat la un “eveniment privat de rămas bun”, organizat de Milchan pentru Tony Blair, subliniind că şi alţi invitaţi au fost prezenţi acolo.

Totuşi, înregistrările camerelor de securitate ale locuinţei lui Milchan nu par să prezinte alţi invitaţi participanţi la eveniment.

Arnon Milchan, ale cărui filme includ Fight Club şi Pretty Woman, a declarat în 2013 că a lucrat în secret pentru regimul din Tel Aviv, în calitate de furnizor de arme.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe