Antonescu: Ce au făcut aseară Gâdea, Ponta şi ceilalţi candidaţi PSD nu am mai văzut de pe vremea lui Ceauşescu

Premierul Victor Ponta alături de lotul feminin de gimnastică
Premierul Victor Ponta alături de lotul feminin de gimnastică (Facebook.com)

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Timişoara, că prezenţa în emisiunea Antenei 3 a premierului Victor Ponta şi a candidaţilor PSD la europarlamentare, alături de lotul feminin de gimnastică, este ceva ce nu "ce nu s-a mai văzut de pe vremea lui Ceauşescu".

După ce echipa feminină de gimnastică a ţării noastre a luat sâmbătă medalia de aur la Campionatul European de la Sofia, premierul Victor Ponta a decis să le premieze pe tinere. Premierul, împreună cu primii doi candidaţi pe lista PSD la alegerile europarlamentare, Corina Creţu şi Ecaterina Andronescu, au fost luni seară prezenţi în platoul Antena 3, alături de gimnastele române, ocazie cu care Ponta a anunţat că a decis să dubleze cuantumul premiilor destinate gimnastelor.

"Cele petrecute aseară (n.r. - luni seară) la postul de televiziune Antena 3, la Gâdea (Mihai Gâdea - n.r.), sunt scandaloase si aş putea spune că de 24 de ani de la primele alegeri după perioada comunistă nu am văzut aşa ceva. Modul jenant şi sfidător în care, în cursul unei emisiuni, nu electorale, ci normale, campioanele de gimnastică, sportive, au fost asociate nu doar cu preşedintele unui partid aflat în campanie electorală, care să zicem că a fost acolo în calitate de prim-ministru, ci direct, fără jenă, cu candidaţi la aceste alegeri, este strigător la cer. După câte se pare, nici domnul Gâdea, nici domnul Ponta nu au vreo jenă, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să protestăm tocmai când discutăm despre Uniunea Europeană şi Parlamentul European", a declarat Crin Antonescu.

Preşedintele PNL este de părere că un astfel de comportament nu a mai întâlnit de pe vremea lui Nicolae Ceauşescu, perioadă când succesele sportivilor erau dedicate cuplului Ceauşescu.

"Ceea ce au făcut aseară (luni seară - n.r.) Gâdea, Ponta şi ceilalţi candidaţi ai PSD eu nu am mai văzut de pe vremea lui Nicolae Ceauşescu. Numai atunci succesele marilor sportivi ai României erau dedicate tovarăşului şi tovarăşei. Aşa ceva este o ruşine. Dacă domnului Gâdea nu îi e ruşine, cred că măcar o poziţie publică trebuie să luăm din punct de vedere al reprezentării opiniei publice româneşti", a adăugat Crin Antonescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne