Băsescu: Ura împotriva statului, ura împotriva justiţiei, ura împotriva legii - o caracteristică a PSD

Traian Băsescu, 31 ianuarie 2014
Traian Băsescu, 31 ianuarie 2014 (Sean Gallup / Getty Images)

Comentând gestul primarului de Constanţa care nu a ezitat să-l înjure pe procurorul care instrumentează unul din dosarele sale, în faţa a sute de social-democraţi care l-au aplaudat, preşedintele Traian Băsescu a declarat sâmbăta că ura împotriva statului, ura împotriva justiţiei, ura împotriva legii este o caracteristică a PSD.

"Radu Mazăre atâta minte are şi nu te poţi aştepta la altceva de la el. Mai rău este ca o masă de oameni aflată în faţa lui aplauda, în loc să se ridice în picioare şi să îl dea afară. Este o caracteristică a PSD ura împotriva statului, ura împotriva justiţiei, ura împotriva legii", a declarat preşedintele

"Ei vor legea să o facă ei, pentru prietenii lor", a mai declarat Traian Băsescu, afirmând că obiectivul lui Ponta este câştigarea preşedinţiei pentru a pune sub control justiţia. "Nu este nicio deosebire între cum gândeşte Ponta şi cum gândeşte Voiculescu, sau senatorul Voicu, care trafica sentinţe. E ca un giulgiu mentalitatea PSD care se întinde peste ţară!", a mai afirmat şeful statului, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Mamaia, unde se desfăşoară şcoala de vară a Tineretului PMP.

Reamintim că vineri seara, Radu Mazăre, implicat în mai multe dosare penale vizând fapte de corupţie, şi-a exprimat în cadrul unei şedinţe PSD susţinerea pentru Victor Ponta, numit oficial prezidenţiabil al partidului. După ce a explicat că Ponta trebuie votat pentru ca oamenii "să nu mai trăiască cu teama în suflet", primarul Constanţei a adresat cuvinte injurioase la adresa procurorului care instrumentează unul din dosarele sale, în faţa a sute de social-democraţi. Cuvintele licenţioase ale lui Mazăre au stârnit aplauzele social-democraţilor strânşi la Constanţa.