Bogdan Diaconu, în cursa pentru şefia Primăriei Capitalei. "Vreau să pun capăt dezastrului"

"Am luat decizia să candidez la Primăria Generală pentru a pune capăt dezastrului din Bucureşti", a declarat şeful Partidului România Unită, Bogdan Diaconu.
Bogdan Diaconu , deputat PSD
Bogdan Diaconu , deputat PSD (Epoch Times România)

Validat duminică în funcţia de preşedinte al PRU, la primul congres al partidului organizat la Bucureşti, deputatul Bogdan Diaconu a anunţat că intră în cursa pentru mult râvnitul post de Primar General al Capitalei.

"PRU va merge singur în alegerile locale şi generale din 2016 pentru că noi ne-am născut ca alternativă la clasa politică din ultimii 26 de ani şi dorim schimbarea totală a vechilor modalităţi de a face politică. Aşadar nu avem cum să ne asociem pentru alegeri cu alte partide care au dovedit deja că sunt doar nişte găşti de interese împotiva cărora noi am declanşat o campanie de purificare a scenei publice. (...)

În acest sens, mi-am anunţat în cadrul congresului de astăzi şi candidatura la primăria generală Bucureşti, pentru că bucureştenii merită o capitală adevărată. Toţi ne-am săturat de mizeria, de banii aruncaţi aiurea şi de traficul infernal din Bucureşti", a declarat Bogdan Diaconu pentru Mediafax.