Ciprian Ciucu: Inconsistenţe şi răzgândiri la bicefalul PNL sau când nu ştie stânga ce face dreapta

Ciprian Ciucu, candidat independent la Primăria Capitalei, susţinut de M10, a remarcat o serie de "răzgândiri surprinzătoare" la bicefalul PNL.
Ciprian Ciucu, candidatul M10 la Primăria Capitalei
Ciprian Ciucu, candidatul M10 la Primăria Capitalei (Florin Chirilă/Epoch Times)

"Inconsistenţe şi răzgândiri la bicefalul PNL sau când nu ştie stânga ce face dreapta", scrie marţi, pe contul său de Facebook, Ciprian Ciucu, care face un scurt istoric al unor declaraţii inconsecvente ale liderilor PNL pe tema discuţiilor cu celelalte forţe politice în contextul alegerilor locale care bat la uşă.

1. Nu mai departe de săptămâna trecută, Alina Gorghiu declara că PNL este gata să discute cu M10 şi USB.

2. Asta, după ce cu o seară înainte, Vasile Blaga susţinea că PNL nu va încheia niciun fel de alianţă cu M10 sau MP.

3. Cătălin Predoiu iese duminică seară şi plusează: invită pe toată lumea să se aşeze la aceeaşi masă, pentru discuţii fără prejudecăţi.

4. Când ne gândeam să ne aşezăm la respectiva masă, doar aşa că să aflăm cum crede domnul Predoiu că va câştiga Ludovic Orban alegerile, revine doamna Gorghiu şi ne spune exact contrariul a ceea ce susţinea cu o săptămână în urmă şi pe un ton foarte categoric, că "PNL are o decizie în forurile de conducere, nu face niciun fel de alianţă pre-electorală, nici post-electorală, nici cu Traian Băsescu, nici cu M10".

"Răzgândirile acestea surprinzătoare ne amintesc de un alt mare lider liberal, domnul Tăriceanu. Se naşte întrebarea: dacă PNL e atât de confuz în mesajele publice pe care le trimit liderii lui, cum crede că ar putea convinge pe cineva să i se alăture? Mai mult, cu câtă seriozitate tratează aceste alegeri?", întreabă, retoric, Ciprian Ciucu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne