Consultările de la Cotroceni. Gabriel Oprea: Sprijinim orice formulă guvernamentală dorită de Iohannis

UNPR-ul lui Gabriel Oprea sprijină orice formulă guvernamentală dorită pe preşedintele Klaus Iohannis şi este de acord inclusiv cu organizarea de alegeri anticipate.
Gabriel Oprea
Gabriel Oprea (Epoch Times România)

"I-am transmis domnului preşedinte întreaga disponibilitate a UNPR în desemnarea primului-ministru, în desemnarea viitorului Guvern. Suntem total de acord şi susţinem alegerile anticipate. (...) Sprijinim stabilitatea României. Orice formulă pe care preşedintele României, Klaus Iohannis, în dialog cu partidele politice, cu delegaţiile din stradă ale poporului român, o va dori va fi sprijinită de UNPR.

Mă refer la prim-ministru, formula de Guvern (...) de tehnocraţi este foarte importantă pentru că România e o ţară sigură, membră NATO şi UE, e o ţară care generează stabilitate şi securitate şi aşa trebuie să rămână", a declarat şeful UNPR, Gabriel Oprea, la finalul consultărilor cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema desemnării unui nou premier, potrivit Agerpres.

Şeful UNPR susţine că "glasul democratic al străzii" trebuie ascultat şi de aceea este normal ca preşedintele să fie sprijinit întrucât acesta este ales de popor. "Este normal să îl sprijinim pe preşedintele României, care e ales de poporul român, în orice formulă guvernamentală."