De ce nu candidează Udrea din partea PMP: Nu vrea să fie "o slăbiciune" pentru Băsescu şi partid

Elena Udrea
Elena Udrea (Eugen Horoiu/Epoch Times România)

Fostul ministru Elena Udrea, posesoare a mai multor dosare penale marca DNA, susţine că a ales să candideze ca independent pentru un mandat de deputat, şi nu din partea PMP, pentru a nu fi "o slăbiciune" pentru fostul preşedinte Traian Băsescu şi partidul său.

"Nu PMP pentru că nu am vrut să fiu o slăbiciune pentru partidul pe care l-am construit şi eu şi nu am vrut să fie atacat fostul preşedinte care conduce acum partidul, cu texte de genul: uite, o pune pe Udrea pe liste. Nu. Şi eu cred că mai sunt 25.000 de bucureşteni care să creadă în Elena Udrea, să mă voteze.

M-au votat 60.000 acum patru ani la preşedinţia României, deci cred că pod să candidez independentă şi să obţin voturile bucureştenilor, în aşa fel încât să fiu primul candidat independent care intră în Parlamentul României în istoria post decembristă", a scris sâmbătă Elena Udrea, pe Facebook, răspunzând unei întrebări, potrivit Agerpres.

Udrea i-a îndemnat pe cei care au urmărit-o să o voteze pe ea la Camera Deputaţilor, pe Traian Băsescu la Senat, iar pe românii din diaspora i-a îndemnat să voteze PMP.

"Mai avem şansa să îl aducem pe Traian Băsescu la guvernare, votând în România cu PMP, la Bucureşti cu Traian Băsescu la Senat şi cu Elena Udrea la Camera Deputaţilor", a adăugat fosta şefă PMP.