Europa League. Inter Milano şi Manchester United s-au calificat în sferturile competiţiei continentale

Milanezii s-au calificat în sferturi graţiei victoriei cu 2-0 (1-0) înregistrată în faţa formaţiei spaniole Getafe, în timp ce gruparea din Manchester a acces în faza superioară a turneului după ce a întrecut echipa austriacă LASK Linz cu scorul de 2-1 (0-0).
Marius Drăgoi
06.08.2020

alte articole

Inter Milano, în sferturile Europa League după 2-0 cu Getafe. (Inter/facebook)
Marius Drăgoi
06.08.2020

Inter Milano a trecut la scor periculos de formaţia spaniolă Getafe, scor final 2-0 (1-0), miercuri seara, pe teren neutru, la Gelsenkirchen, rezultat ce le asigură prezenţa în sferturile de finală ale Europa League la fotbal.

I Nerazzurri au punctat prin Romelu Lukaku (33), respectiv Christian Eriksen (83).

De menţionat că ibericii au avut un penalty ratat în minutul 76 prin Jorge Molina, şutul său trecând pe lângă poarta goalkeeper-ului Samir Handanovic.

Într-un alt meci, Manchester United a dispus la rândul ei de cei de la LASK Linz cu scorul de 2-1 (0-0), pe ''Old Trafford'', în manşa secundă a optimilor. Un duel care nu prea avea cum să întoarcă soarta calificării pentru elevii lui Ole Gunnar Solskjaer, care câştigaseră în tur cu scorul uriaş de 5-0.

Oaspeţii au deschis primii scorul prin Philipp Wiesinger (55), pentru ca apoi diavolii roşii să întoarcă rezultatul prin Jesse Lingard (57) şi francezul Anthony Marţial (88).

În sferturi, Manchester United va primi replica formaţiei din capitala Danemarcei, FC Copenhaga, care a dispus la rândul ei în ambele manşe (0-1 şi 3-0) de Istanbul Başakşehir.

Europa League va continua sub forma unui mini-turneu în Germania, cu sferturi, semifinale şi finală.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor