Gorghiu îl "desfiinţează" pe Tăriceanu: "De mâine politicienii să nu mai plătească taxe, să nu mai stea nimeni la cozi!"

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Liderul PNL, Alina Gorghiu, a comentat, duminică seara, în termeni acizi, apelul lui Călin Popescu Tăriceanu care le-a cerut colegilor săi parlamentari să nu se mai pronunţe, până la finele mandatului, pe cererile venite din partea DNA, afirmând că politicienii nu trebuie să fie mai presus de lege şi că Tăriceanu ar putea foarte bine să propună şi ca aceştia să nu mai stea la cozi sau să plătească taxe.

”Spune un om politic de mare anvergură, astăzi, să se oprească DNA, să nu mai vină cu cereri deloc în Parlament. De ce doar politicienii sunt deasupra legii? Să vină cu un moratoriu… De mâine să nu mai plătească politicienii taxe şi impozite până se termină campania, să nu mai stea nimeni la cozi, să nu mai stăm la cozi la magazine, să luăm de pe rafturi direct. Mă iertaţi!”, a declarat, duminică seara, Alina Gorghiu, preluată de Agerpres, la Antena 3.

Gorghiu a mai adăugat că, dacă Tăriceanu tot invocă "abuzuri" ale Justiţiei, responsabilitatea revine PSD şi ALDE care au avut majoritatea în Parlament şi premierul dar nu au adus nicio îmbunătăţire cadrului legislativ.

”Dl. Tăriceanu care se bate cu pumnul în piept de un an, de când are o situaţie personală, că oamenii politici sunt prigoniţi, că nu mai e cazul să fie abuz faţă de parlamentari ALDE – PSD, acest domn Tăriceanu a fost şef al Senatului cu o majoritate reconfortantă, cu o majoritate care putea schimba orice dorea în ţara asta, cu un prim-ministru care era în acea majoritate, cu absolut orice fel de ingredient necesar eliminării acelor abuzuri”, a susţinut preşedintele PNL.

Reamintim că liderul ALDE a lansat duminică, pe site-ul oficial al Senatului, un "Apel către Parlamentari" prin care le cere "aleşilor" ţării să nu se mai pronunţe, până la finele mandatului, pe cererile venite din partea instituţiei anticorupţie. Şeful Senatului şi-a justificat cererea acuzând că acum, în prag de alegeri parlamentare, se repetă scenariul din campania pentru locale, când DNA a scos din sertar "dosare inconsistente" ale unor candidaţi incomozi, pentru a-i scoate din competiţia electorală.

Ulterior postării mesajului către parlamentari, Tăriceanu, el însuşi trimis în judecată de DNA pentru mărturie mincinoasă, a susţinut la digi24.ro, că scopul nu a fost acela de a face valuri ci acela de a atrage atenţia", la modul cel mai serios, că Parlamentul "este o ţintă de discreditare" şi că recent "DNA şi-a fixat ca ţintă, fără ca cineva să-i fi alocat această sarcină, anchetarea în exclusivitate, aş spune, a membrilor Parlamentului."

Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne