Ludovic Orban anunţă oficial candidatura la şefia PNL

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Epoch Times România)

Deputatul Ludovic Orban a anunţat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că va candida pentru funcţia de şef al Partidului Naţional Liberal, precizând trei dintre obiectivele sale principale, relatează Ştiripesurse.

”Timp de o lună am refuzat orice fel de declaraţie referitoare la şefia PNL. Îl respect prea mult pe Klaus Iohannis şi nu am dorit să creez teme de discuţie, atâta timp cât domnul Klaus Iohannis era preşedinte al PNL”, a declarat Ludovic Orban.

Deputatul PNL a prezentat câteva din obiectivele sale principale, adăugând că va ”pune umărul la construcţia marelui partid de dreapta” şi va deveni principalul partener politic la îndeplinirea obiectelor asumate de colegul său, preşedintele ales Klaus Iohannis.

”1. Vreau să subliniez apăsat că ocuparea funcţiei de preşedinte al PNL va constitui o garanţie a faptului că PNL va rămâne PNL, că va fi partidul urmaş al Brătienilor.

2. Candidez pentru a pune umărul la construcţia marelui partid de dreapta, care a lipsit României în ultimii 25 de ani. Din păcate, România a fost guvernată de avatarele comuniştilor, indiferent cum s-au numit aceştia.

3. Consider că reprezint o garanţie pentru faptul că PNL va deveni principalul partener politic care să participe la îndeplinirea obiectivelor din programul domnului Klaus Iohannis. Atât eu, cât şi colegii mei, ne considerăm obligaţi să fim principalii parteneri ai preşedintelui Klaus Iohannis, a punctat Orban.

Marţi, Ludovic Orban a câştigat alegerile din cadrul formaţiunii pentru postura de şef al grupului parlamentar PNL în Camera Deputaţilor, primind susţinere din partea a 43 dintre colegii săi."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne