Nicuşor Dan: Vechilor partide a început să le fie teamă să facă alocări fără documente justificative

Vechilor partide a început să le fie teamă să facă alocări de bani publici fără niciun fel de documente justificative, este concluzia la care a ajuns liderul USR Nicuşor Dan, la cinci luni de când partidul său a intrat în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.
Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Au trecut cinci luni de când Uniunea Salvaţi România a intrat în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, timp în care bucureştenii au început să afle ce se întâmplă în Primăria Generală, a declarat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele USR Nicuşor Dan.

"Sunt trei chestiuni importante pe care intrarea noastră în Consiliul General considerăm că le-a adus. În primul rând vechilor partide a început să le fie teamă să facă acele alocări de bani publici fără niciun fel de documente justificative, prin faptul că există o opoziţie reală în Consiliul General.

În al doilea rând, prin activitatea noastră sunt câteva milioane de euro alocate eronat şi care s-au întors în bugetul Primăriei şi în al treilea rând, foarte important, bucureştenii au început să afle ce se întâmplă în Primăria Generală", a declarat Nicuşor Dan.

Liderul USR dă asigurări că partidul său va continua modul acesta de lucru şi în activitatea sa din Parlament.

"Modul acesta de lucru dorim să-l continuăm în activitatea noastră din Parlament. O să sesizăm actele de corupţie. O să ne manifestăm împotriva oricăror forme de privilegii, fie ele pensii special sau imunităţi şi o să aducem la cunoştinţa publicului toată activitatea Parlamentului pentru ca acesta să fie în cunoştinţă de cauză", a precizat Nicuşor Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne