"Persecutatul politic" Radu Mazăre, în "grevă japoneză"

Radu Mazăre, costumat în rege, la o emsiune TV. Arhivă
Radu Mazăre, costumat în rege, la o emsiune TV. Arhivă (Captură Youtube)

"Excedat" de problemele pe care i le fac "procurorii băsişti" de la DNA, "persecutatul politic" Radu Mazăre a anunţat joi că nu mai semnează niciun document în primărie şi, în genere, nu mai face nimic în calitate de primar.

"Aşadar şi prin urmare, nu mai vorbesc cu niciun investitor, nu mai semnez niciun document în primărie, nu mai iniţiez nicio hotărâre de Consiliul Local, că aş sta în continuu cu avocaţii. (...) Mai vreau şi eu puţin timp liber", a declarat Mazăre, preluat de Agerpres, explicând că este cercetat în două noi dosare penale.

"Eu nu sunt un tip fricos, dar, spre exemplu, acum trei zile am aflat că mai am două dosare la DNA Constanţa, unul pentru un teren vândut în 2002 de către Consiliul Local. Un nene avea un garaj amplasat ilegal pe terenul respectiv, garajul a fost demolat şi terenul a fost pus la vânzare prin licitaţie, l-a câştigat doctorul Bileca. Acum 12 ani. Drept pentru care am dosar penal acum. Altul decât ăla cu terenul de acum 10 ani", a afirmat Mazăre cu privire la unul dintre dosarele în care este cercetat penal.

În ceea ce priveşte cel de al doilea dosar, Mazăre a explicat că atât el cât şi consilierii locali sunt acuzaţi, pe nedrept, că "au luat şpagă" din taxele pe gunoi.

"Mai am un dosar în care spune că anul trecut când şi eu şi toţi consilierii am votat creşterea taxei de gunoi diferenţiat, am luat şpagă. Am votat creşterea taxei de gunoi diferenţiat, în funcţie de veniturile populaţie, pentru că noi, Constanţa, stăteam cu taxa de gunoi de departe cea mai mică din România, ea fiind subvenţionată", a declarat Radu Mazăre, înaintea începerii unei şedinţe a Consiliului Local Municipal.

Reamintim că Radu Mazăre, un împătimit al carnavalurilor, al ieşirilor în club şi al vacanţelor scumpe prin ţări exotice mai este cercetat penal de DNA Constanţa într-un dosar cu privire la retrocedarea ilegală a unor terenuri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne