"Ponta, stai acasă!" - internauţii îi cer premierului să nu politizeze victoria Simonei Halep

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

În încercarea de a contracara tentativele lui Victor Ponta de a folosi în scop electoral victoriile în tenis ale Simonei Halep, internauţii au creat pe Facebook o pagină de "protest împotriva participării cetăţeanului Ponta la finala de la Roland Garros", intitulată sugestiv "Ponta, stai acasă!"

Iniţiativa fanilor Simonei are loc după ce, în timpul campaniei electorale pentru europarlamentare, Victor Ponta şi candidaţii PSD la europarlamentare, Ecaterina Andronescu şi Corina Creţu s-au fotografiat alături de fetele din lotul naţional de gimnastică a României, aduse pe platourile Antenei 3 special în acest scop.

Mihai Gâdea şi Victor Ponta şi-au făcut un selfie cu echipa de gimnastică, selifie ce a fost postat ulterior atît pe pagina de Facebook a lui Ponta, cît şi pe cea a realizatorului trustului Intact. Iniţiativa învitării gimnastelor la Antena 3, în scop electoral, a stârnit numeroase reacţii publice, deloc favorabile premierului şi PSD.

Anticipând o posibilă tentativă a lui Ponta de a îşi face selfie-uri şi capital politic asociindu-şi imaginea cu Simona Halep, calificată în finala Roland Garros, fanii Simonei au creat pagina de Facebook pentru a-i cere premierului să nu-şi tragă spuza pe turta politică profitând de victoria Simonei.

Indiferent la oprobiul public, Ponta şi-a postat deja pe Facebook o fotografie în care apare alături de Simona Halep:. ''Bravo, Simona, ne-ai făcut o foarte mare bucurie şi suntem mândri de tine! Mult, mult succes în continuare!'', scrie Ponta în mesajul ce însoţeşte fotografia.

De altfel, şi pagina lui Gâdea este plină de fotografii cu Simona Halep, însoţite de apoteotice "Bravooooooooo, Simona! Ţi-am spus că finala este aproape.", ca şi cum victoria Simonei i s-ar datora lui Mihai Gâdea personal.