Prună despre Grideanu: Cine se gândea că are vreo fibră morală?

Sorin Grindeanu este o surpriză neaşteptată, remarcă Raluca Prună, în opinia căreia acum, când premierul "dă din casă", PSD are şi el de dat un test...
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu (Florin Chirila/Epoch Times)

Discursul ţinut joi seară de premierul Grindeanu a reuşit să o impresioneze pe Raluca Prună, fost ministru al Justiţiei, aceasta apreciind că poziţia premierului, de a pune condiţia "dacă demisionează Dragnea demisionez şi eu" este una morală.

"Sorin Grindeanu e o surpriză neaşteptată. Bun, e din PSD şi a acceptat să fie proxi-ul lui Dragnea. Dar cine se gândea, când 300.000 de oameni adunaţi la Victoria îi cereau să plece, că Grindeanu are vreo fibră morală? Sau că mai poate reveni pe scenă vreodată, ca o persoană autonomă? Condiţia demisionez dacă demisionează şi Dragnea mi se pare o poziţie morală. Eşecul anunţat al acestui guvern li se poate imputa, în egală măsură, unuia ca păpuşar şef al minciunii electorale cu promisiuni deşănţate, celuilalt ca păpuşa care a acceptat să joace rolul dirijor, de faţadă cu un casting făcut de păpuşar", a scris Raluca Prună, preluată de Agerpres, pe Facebook.

Raluca Prună mai atrage atenţia că acum, când Sorin Grindeanu denunţă marea mizerie din PSD, partidul are de dat un test: vrea sau nu să fie eliberat?

"Grindeanu spune ce ştiam cu toţii, că împăratul e gol, mincinos, laş. Nimic nou. Numai că el, faţă de noi, e mai credibil pentru membrii şi alegătorii PSD. Pentru că a fost în curtea împăratului. PSD are de dat un test, vrea sau nu să fie eliberat?! Rămâne de văzut, deocamdată nu văd politicieni tineri din PSD alăturându-se. Ponta nu se pune, va fi numai o frână pentru Grindeanu... De ce ne interesează pe noi toate acestea? Pentru că PSD ne guvernează ţara şi pentru ca această criză este una care priveşte toată clasa politică", concluzionează Prună.

Declaraţiile Ralucăi Prună vin în contextul în care joi seara, după ce a fost exclus din PSD, Sorin Grindeanu a ţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia l-a atenţionat pe Dragnea că suntem într-o criză pe care trebuie să şi-o asume, prin demisie şi a susţinut că, imediat ce liderul PSD demisionează, va demisiona şi el. Totodată, Grindeanu n-a ezitat să anunţe că va porni discuţii cu parlamentarii PSD şi l-a atenţionat pe Dragnea că dacă va mai spune minciuni despre el va riposta dur. Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici