Soţul Gabrielei Firea, cercetat pentru loviri şi alte violenţe

Filmat în timp ce agresa un cetăţean, primarul Voluntariului, Florentin Pandele, s-a ales cu un dosar penal.
Florentin Pandele
Florentin Pandele (Facebook.com/Florentin Pandele)

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele - soţul Gabrielei Firea - este cercetat pentru loviri şi alte violenţe de către poliţiştii din Ilfov, relatează news.ro. Oamenii legii s-au autosesizat în urma unor imagini difuzate în presă în care Pandele agresează un bărbat.

Potrivit unor surse din poliţie, Florentin Pandele s-ar fi certat cu victima - pe nume Bogdan Dinulescu - şi l-ar fi lovit, iar incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Persoana agresată a fost chemată la audieri, la sediul IPJ Ilfov, unde va putea să formuleze o plângere. În cazul în care Dinulescu va face reclamaţie, va fi chemat pentru declaraţii şi primarul Florentin Pandele.

Surse din Poliţie au declarat, pentru News.ro, că poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov au deschis deja un dosar penal, pe care l-au trimis Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru a fi înregistrat.

Revenind la Dinulescu, acesta a declarat, la postul Realitatea TV, că Pandele s-ar fi răzbunat pe el după ce ar fi încercat s-o abordeze pe soţia sa, Gabriela Firea, primarul Capitalei, în zona Arcului de Triumf, pentru a o întreba “când se va circula normal în Bucureşti”.

Dinulescu a intrat în atenţia presei şi în iulie 2014, când l-a aşteptat pe Dan Voiculescu în faţa IPJ Ilfov, unde acesta venea când era sub control judiciar, şi i-a aruncat în faţă mai multe bancnote, acuzându-l că a distrus economia ţării.