Stelian Tănase, propus de PNL la şefia TVR

Stelian Tănase
Stelian Tănase (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
20.12.2013

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a confirmat că liberalii l-au propus pe Stelian Tănase pentru şefia intermediară a TVR, adăugând că preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a comunicat premierului Victor Ponta propunerea oficială, iar acesta din urmă şi-a exprimat acordul.

Stelian Tănase urmează să ocupe funcţia de preşedinte director general al TVR. Această nouă numire a liberalilor vine după ce plenul Parlamentului nu l-a putut valida pe Rareş Bogdan, ca urmare a unui boicot întreprins de parlamentarii PSD, care au părăsit sala atunci când a fost vorba să voteze pentru a-l valida pe acesta.

Motivul dat de Victor Ponta a fost că Antonescu îşi luase un anumit angajament faţă de Rareş Bogdan şi Cozmin Guşă, cărora le promisese că "o să aveţi TVR dacă nu mai aveţi şi Realitatea".

Potrivit preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, parlamentarii urmează să se reunească vineri la ora 12:00 în şedinţă comună pentru a stabili şefia TVR, la ora 11:00 fiind convocate Comisiile de Cultură.

Stelian Tănase şi-a început cariera ca intelectual de marcă, unul dintre susţinătorii Pieţei Universităţii în 90, pentru ca după câţiva ani de activitate să capoteze jalnic devenind un apropiat al puterii instaurate după '90.

La 28 septembrie 2010 a fost numit director general al postului Realitatea TV.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor