Virusul Wuhan: Foxconn prelungeşte vacanţa, nu deschide până la sfârşitul lunii

Epidemie masivă în Wuhan
Epidemie masivă în Wuhan (Hector Retamal/AFP via Getty Images)

Un nou raport ar putea genera probleme uriaşe pentru cea mai valoroasă companie din America: furnizorul Apple, compania Foxconn, a declarat miercuri că fabricile sale din China ar putea rămâne închise pentru încă două săptămâni.

Foxconn este responsabil pentru asamblarea iphone-urilor Apple în China. Luni, Foxconn a oprit „aproape toate” liniile sale de producţie până pe 10 februarie.

Orice întârzieri de producţie după această dată ar putea afecta dramatic livrările Apple în străinătate.

Reuters, care a publicat ştirea, a afirmat că sursa sa era de părere că reluarea completă a producţiei la fabricile Foxconn ar putea să nu se întâmple până la sfârşitul lunii februarie sau chiar începutul lunii martie.

Rapoartele privind întreruperea producţiei fabricii Foxconn din China nu au fost încă abordate în mod adecvat de către companie şi nici Apple nu a oferit detalii despre potenţialul impact financiar.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Economie