Vlad Alexandrescu, mesaj către PSD: "Îndrăzniţi să-i spuneţi NU lui Dragnea!"

Senatorul Vlad Alexandrescu lansează un apel către membrii PSD, solicitându-le acestora să-i ceară lui Dragnea să îşi asume răspunderea pentru criza politică pe care a generat-o şi să se retragă din viaţa politică.
Vlad Alexandrescu
Vlad Alexandrescu (Facebook, Vlad Alexandrescu)

Senatorul USR Vlad Alexandrescu le cere social-democraţilor să îndrăznească să-i spun NU lui Liviu Dragnea şi să-i ceară acestuia să-şi asume răspunderea pentru "criza generată din pricina setei sale de putere, demascată chiar de primul său ministru."

Într-o postare pusă pe Facebook, la scurt timp după ce Grindeanu s-a dezis de Dragnea şi l-a acuzat pe acesta că "a acţionat împotriva intereselor ţării, împotriva propriului Guvern", Alexandrescu remarcă faptul că PSD este un partid disfuncţional, care-şi rezolvă problemele pe spezele unei întregi ţări.

"Funcţia de preşedinte al PSD i-a dat lui Liviu Dragnea posibilitatea să arunce ţara în criză. Din discursul premierului Sorin Grindeanu se vede toată mizeria care iese la iveală în PSD.

Grindeanu a vorbit, în seara asta, aproape exclusiv, despre probleme de partid. Practic, un partid disfuncţional îşi rezolvă problemele pe seama unei ţări întregi. În această răfuială, guvernarea pare secundară, doar o victimă colaterală a unei cabale de partid.

Le spun membrilor PSD din toată ţara ceea ce le-am spus la 2 februarie pe culoarele Parlamentului, celor din Comitetul Executiv al PSD care se adunau să delibereze despre menţinerea OUG 13:

Îndrăzniţi să-i spuneţi NU lui Dragnea!

Cereţi-i să-şi asume răspunderea pentru criza generată din pricina setei sale de putere, demascată chiar de primul său ministru, şi să-şi dea demisia!

Să se retragă din viaţa publică şi să lase ţara în pace!", scrie, pe Facebook, Vlad Alexandrescu.

Declaraţiile lui Vlad Alexandrescu vin în contextul în care, joi seara, după ce a fost exclus din PSD, Sorin Grindeanu a ţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia l-a atenţionat pe Dragnea că suntem într-o criză pe care trebuie să şi-o asume, prin demisie şi a susţinut că, imediat ce liderul PSD demisionează, va demisiona şi el. Totodată, Grindeanu n-a ezitat să anunţe că va porni discuţii cu parlamentarii PSD şi l-a atenţionat pe Dragnea că dacă va mai spune minciuni despre el va riposta dur. Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici