Antonescu, despre „Dragă Crin”: Ponta se dedă la o formă morbidă de spiritism politic ca o vrăjitoare de condiţie dubioasă

Crin Antonescu
Crin Antonescu (Epoch Times România)

Material video pe pagina originală a articolului pe Epoch Times România.

Preşedintele PNL Crin Antonescu a criticat miercuri atitudinea PSD şi a premierului Victor Ponta de a continua să promoveze materiale de campanie electorală care reiau mesajul "USL trăieşte", adăugând că premierul se dedă la o formă "morbidă" de spiritism politic, precum "o vrăjitoare de condiţie dubioasă".

"Domnul Ponta şi ai lui nu numai că nu înlătură acele materiale, dar produc şi altele, îmi scriu, "dragă Crin", mă anunţă şi pe mine că USL trăieşte. Nu discut acum această formă morbidă de spiritism politic la care se dedă domnul Ponta ca o vrăjitoare de condiţie dubioasă, eu discut de faptul - care este esenţial când vorbim de respectarea legii, că nicăieri în urma celor 34 de decizii ale Birourilor Electorale Judeţene nu s-a procedat în consecinţă şi PSD şi domnul Ponta personal sfidează legea", a declarat Crin Antonescu.

Liderul liberal a afirmat că prin nerespectarea deciziilor BEJ de înlăturare a materialelor de campanie ale PSD declarate ilegale, PSD şi premierul Ponta denotă "un vădit dispreţ" faţă de aceste hotărâri şi deci pentru lege în ansamblul său.

Crin Antonescu făcea referire la un filmuleţ publicat miercuri pe pagina de Facebook a premierului Victor Ponta, în care premierul îl anunţă pe liderul PNL, adresândui-se cu „Dragă Crin”, că alianţa pe care liberalii au rupt-o, de fapt încă trăieşte.

"Dragă Crin, când am început proiectul nostru comun, ne-am dorit ca toţi românii să aibă o viaţă europeană, cu adevărat. Ne-am dorit o ţară cu salarii decente, cu spitale redeschise, şcoli moderne, pensionari fără grija zilei de mâine, demnitatea redată profesorilor, medicilor şi militarilor. Ne-am dorit ca formula "Să trăiţi bine!" să nu mai fie spusă niciodată în bătaie de joc. Îi privesc pe cei din jur şi ştiu că şi ei cred, ca şi mine, că proiectul nostru e adevărat şi trăieşte", se transmite în videoclipul de pe contul de Facebook al premierului Victor Ponta.

Prima voce care se aude în videoclipul electoral este cea a premierului Victor Ponta, aceasta fiind urmată de alte personaje care continuă mesajul acestuia.

Social democraţii insistă în campania electorală să folosească sigla USL şi mesaje de genul „USL trăieşte” pe panourile şi materialele electorale, şi totodată fac presiuni pentru refacerea USL după europarlamentare, invocând numărul mare de lideri liberali locali care îşi doresc acest lucru, în ciuda poziţiei conducerii centrale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne