Ce nu apare în CV-ul ministrului Liviu Pop: Vrea şi el să fie doctor

Ministrul PSD al Educaţiei, Liviu Marian Pop, aspiră şi el la titlul de doctor în Ordine Publică şi Siguranţă Naţională la Academia de Poliţie, un domeniu unic în lume care a produs, până acum, enorm de multă impostură, a remarcat jurnalista Emilia Şercan.
Liviu Pop
Liviu Pop (Facebook)

Ministrul PSD al Educaţiei, Liviu Marian Pop, este doctorand al Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" în domeniul Ordine publică şi securitate naţională, deşi informaţia nu apare în cel mai recent CV al său, a dezvăluit pressone.ro.

"Liviu "Genunche" Pop, în calitatea sa de ministru al Educaţiei, ar trebui să ceară desfiinţarea domeniului doctoral Ordine Publică şi Siguranţă Naţională, care este unic în lume şi care a produs, până acum, enorm de multă impostură. Ei, bine, cum să ceară domnul Pop aşa ceva când el se pregăteşte să devină doctor în Ordine Publică şi Siguranţă Naţională la Academia de Poliţie?", a declarat Emilia Şercan, adăugând hashtag-urile #statulcapturat şi #doctorinimpostura.

Informaţia nu apare în cel mai recent CV al său, însă a fost confirmată de către Academia de Poliţie, ca răspuns la o solicitare în temeiul Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public.

Mai mult, Liviu Pop a primit şi bursă de sprijin pentru cercetarea sa doctorală, printr-un proiect cu finanţare POSDRU coordonat de Universitatea Naţională de Apărare "Carol I".