CJ Gorj, fieful lui Ponta, dă 500.000 de euro pentru publicitate în presă

Premierul Victor Ponta
Premierul Victor Ponta (Epoch Times România)

Preşedintele Noua Republică Mihail Neamţu a evidenţiat vineri că PSD îşi face campanie electorală pe banii contribuabililor dând exemplu Consiliul Judeţean Gorj, fieful premierului Victor Ponta, care va cheltui 500.000 de euro pentru promovare în presa scrisă şi în audiovizual.

„A trecut neobservată ştirea că alianţa PSD-UNPR-PC a colectat în această campanie electorală mai mulţi bani decât toate celelalte partide strânse la un loc. Burghezia roşie s-a îmbogăţit căpuşând statul şi acum re-investeşte, ştiind că doar cu PSD şi cu Victor Ponta rămâne conectată la conducta cu bani publici”, a precizat Neamţu.

Totodată, politicianul a exemplificat modul în care PSD îşi face buget de campanie cu banii contribuabililor.

„Cum îşi face PSD buget de campanie cu banii contribuabililor: Consiliul Judeţean Gorj va cheltui 500.000 de euro (!!!) pentru promovare în presa scrisă şi în audiovizual. Serviciile de promovare vor include anchete (sic!), interviuri şi emisiuni. Gorjul este la mâna baronului PSD Ion Călinoiu şi fieful lui Ponta, care a fost ales deputat aici. Încercaţi un calcul simplu: toţi cei 20 de pesedişti aleşi în funcţia de preşedinte de consiliu judeţean pun la bătaie câte 500.000 de euro. Un kilometru de autostradă pentru campania la prezidenţiale a lui Victor Ponta doar din banii celor mai sărace judeţe din România!”, a afirmat Mihai Neamţu.