Clotilde Armand: Am ales sectorul 1

Revelaţia acestor alegeri în Bucureşti, Clotilde Armand a anunţat marţi că va rămâne în Consiliul Local al Sectorului 1 în loc să meargă la CGMB şi a lansat un apel la colaborare către cetăţenii sectorului său.
Clotilde Armand
Clotilde Armand (Epoch Times România)

Clotilde Armand a anunţat marţi că a renunţat la locul din Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi că va fi consilier local în Sectorul 1, pentru a fi alături de cei ce au votat. Prin intermediul unui video postat pe contul său de Facebook, Armand a anunţat că formaţiunea sa pregăteşte o platformă de comunicare cu cetăţenii şi i-a invitat pe aceştia să se organizeze pentru a putea colabora.

"Am primit acest certificat care spune că am fost aleasă consilier în Consiliul local sector 1 şi să ştiţi că am semnat declaraţia care spune că am ales postul de consilier al sectorului 1 şi nu mă voi duce la Consiliul General al Primăriei. Am ales sectorul 1. Vreau să vă spun că o să facem tot ce am promis, transparenţă, primul lucru, o să publicăm tot ce vom găsi. Vrem să organizăm sectorul 1 în cartiere, să avem oameni cu care să lucrăm.
O să facem un apel la toţi cetăţenii sectorului 1 să se alăture nouă, echipei de consilieri, platforma este în pregătire, va fi gata în aproximativ o săptămână şi va trebui să lucrăm cu aceste grupuri de oameni care se vor constitui. Evident că nu o să refuzăm să primim cetăţenii, dar va fi important ca fiecare cetăţean să se organizeze, comunitatea trebuie să se organizeze. (...) V-am promis că o să avem un canal de televiziune pe internet, pe care, regulat, o să ne întâlnim, o să invităm asociaţiile de cartier ca să dezbatem problemele pentru ca apoi să putem să le rezolvăm", a declarat Clotilde Armand.

Reamintim că Armand a candidat pentru funcţia de primar al sectorului 1 din partea USB. Dată iniţial câştigătoare în seara alegerilor, Clotilde a pierdut alegerile peste noapte în favoarea PSD. Deşi modul în care au fost numărate voturile a stârnit numeroase suspiciuni, cererea USB de renumărare a acestora a fost respinsă.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne