Legea graţierii. Dragnea: Dacă nu mai am autoritate în partid o să plec şi o să mă apuc de pescuit profesionist

Cea mai bună variantă este ca proiectul de lege privind graţierea să plece din Senat aşa cum a venit de la Guvern, susţine liderul PSD Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Legea Graţierii ar trebui să plece din Senat aşa cum a venit de la Guvern, asta este cea mai bună variantă, a declarat luni, la Parlament, preşedintele PSD Liviu Dragnea, la scurt timp după ce proiectul de lege privind graţierea a primit un raport favorabil, cu amendamente, în Comisia Juridică din Senat.

"Nu domnul Şerban Nicolae va hotărî cum rămâne cu acest subiect, eu cred că Comisia juridică de la Senat a încurcat destul de mult această lege, că cea mai bună variantă pentru moment este ca legea să plece din Senat aşa cum a venit de la Guvern, pentru că s-a schimbat de foarte multe ori acolo şi eu sunt foarte nemulţumit. Miercuri, la ora 10:30, vom avea un Comitet Executiv Naţional, unde vom discuta şi subiectul ăsta, dar şi alte subiecte", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Liderul PSD a precizat că raportul Comisiei juridice a Senatului se poate întoarce în acest for.

"Nu numai eu, majoritatea suntem nemulţumiţi de ce s-a întâmplat acolo. (...) Dacă nu mai am autoritate în partid, o să văd, o să plec şi o să mă apuc de pescuit în mod profesionist. Pe mine m-a interesat ca acele amendamente [privind graţierea corupţilor - n.r.] să nu fie adoptate. Vreau să discutăm transparent în CExN, că li s-a spus că e în regulă cu acel amendament. Când au văzut poziţia mea şi-au dat seama că de fapt nu era o informaţie corectă", a precizat Dragnea.

În acelaşi timp, şeful PSD nu a negat faptul că vor fi şi sancţiuni în Comitetul Executiv Naţional.

Întrebat dacă va căuta jurişti mai buni în PSD, Dragnea a replicat: "Aici nu e vorba de calitatea unui jurist sau nu, aici e vorba de abordare şi de caracter".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne