Noua şefă a PNL: O guvernare PSD nu poate să ofere bunăstarea pe care şi-au dorit-o cetăţenii

PSD-ul lui Liviu Dragnea începe cu o fraudă de încredere, programul lor nu este sustenabil, acuză noua şefă a PNL, Raluca Turcan.
Raluca Turcan(Presedinte intermar PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)
Andrei Pricopie
14.12.2016

Este un motiv de îngrijorare severă că România, cu o guvernare PSD, nu poate să ofere bunăstarea pe care şi-au dorit-o cetăţenii atunci când i-au votat pe social-democraţi, a precizat miercuri, la finalul consultărilor de la Cotroceni, preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

"PSD începe cu o fraudă de încredere, programul lor nu este sustenabil. Este un motiv de îngrijorare severă că România, cu o guvernare PSD, nu poate să ofere bunăstarea pe care şi-au dorit-o cetăţenii atunci când au votat PSD. Pentru că mi se pare normal să oferi o alternativă politică cu gândul spre cetăţeni şi atunci când principalul partid şi câştigător al alegerilor începe acest demers pentru patru ani cu o fraudă de încredere, ai datoria să sancţionezi şi să găseşti alternative", a declarat şefa PNL, citată de Agerpres.

Raluca Turcan consideră "surprinzătoarea" rapiditatea cu care PSD îşi "abandonează" programul de guvernare şi principiile asumate în perioada de campanie electorală. Şefa PNL face referire la faptul că Liviu Dragnea i-a solicitat premierului Dacian Cioloş să amâne reducerea TVA, eliminarea taxei pe stâlp şi a supraccizei pe carburanţi.

"Sunt oameni de afaceri, investitori care şi-au făcut planuri pe noul Cod fiscal şi cu gândul spre reducerea sau eliminarea taxei pe construcţii speciale. În acelaşi timp, programul de guvernare al PSD mai ascunde şi renunţarea la cota unică de impozitare şi trecerea spre cota progresivă, ceea ce va afecta profund mediul economic şi va genera, cu siguranţă, creşteri de taxe şi impozite. Aşadar, practic, PSD începe discuţiile pentru conduita şi acţiunea politică pentru viitorii patru ani cu o mare fraudă de încredere în rândul cetăţenilor.

Dezvoltarea României pentru următorii patru ani poate să vină din investiţii, dintr-o legislaţie flexibilă, armonizată. Considerăm în continuare că un program de guvernare de dreapta ar satisface cel mai bine aşteptările de dezvoltare economică şi de bunăstare pentru cetăţenii acestei ţări", a adăugat liderul PNL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor