Ponta, huiduit în absenţă de mii de oameni la finala Simonei Halep (Video)

Victor Ponta, preşedinte PSD
Victor Ponta, preşedinte PSD (Epoch Times România)

Materialul video poate fi urmărit pe pagina originală a articolului Epoch Times România.

După ce Simona Halep a câştigat turneul WTA de la Bucureşti, învingând-o pe Roberta Vinci, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a ţinut să-i mulţumească premierului Victor Ponta pentru faptul că Guvernul a finanţat evenimentul. Când spectatorii au auzit numele premierului a început o huiduială generală.

„Îi mulţumim premierului Victor Ponta pentru că a sprijinit financiar organizarea acestui turneu”, a precizat George Cosac, la premierea de la finalul competiţiei.

În acel moment, cei 5.000 de spectatori aflaţi la Arenele BNR au început să huiduie pentru secunde bune, în timp ce Cosac spunea la microfon „nu e nimic politic, îmi pare rău că faceţi acest gest”.

Comentând situaţia, liderul Forţei Civice, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, a comentat: „A devenit o boală naţională să i se mulţumească lui Victor Ponta pentru orice. Ultimul pe lista de indecenţi care nu au simţul realităţii e preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac. Cu ocazia câştigării de către Simona Halep a Openului de Tenis de la Bucureşti, a găsit potrivit să-i mulţumească lui Victor Ponta pentru că a „făcut posibil” acest turneu. Ridicolul situaţiei va fi desigur egalat de graba lui Victor Ponta de a-şi pune repede pe Facebook o imagine cu Simona Halep.

Am ajuns să trăim într-o ţară în care cei care îşi fac slujba de aleşi să-şi pună numele pe toate drumurile, parcurile şi evenimentele, în timp ce cheltuie de fapt banii publici. Mai rămâne să mulţumim parlamentarilor că votează, lui Victor Ponta că trece pe la Palatul Victoria şi lui Dan Voiculescu că e binevoitor şi face vizite pe la Tribunal când e chemat. Huiduielile de pe Arena BNR, primite de George Cosac, au fost binemeritate, dar e păcat să ajungi să strici sărbătoarea Simonei şi să-i umbreşti bucuria cu servilism balcanic. Sper că i-a priit lui Victor Ponta”.

Potrivit naşu.tv, nu este prima oară când fanii români reacţionează astfel. Suporterii au huiduit-o şi pe Elena Udrea la meciul lui Bute de la Bucureşti.