Cioloş, acuzat că-şi face imagine după ce s-a purtat cu bun simţ: "Ăsta e felul meu de a fi şi eu mi-l asum!"

Premierul Cioloş la acţiunea de ecologizare a Parcului Văcăreşti
Premierul Cioloş la acţiunea de ecologizare a Parcului Văcăreşti (Ciprian Muntele, Facebook)

Acuzat de-a lungul timpului că prin acţiunile sale ce ţin de normalitate şi bun simţ - precum călătoritul la clasa economic sau strânsul de gunoaie în rezervaţia Văcăreşti - ar avea în spate scopul de a-şi face imagine, premierul a explicat, duminică, la digi24.ro, că se comportă aşa cum îi este firea şi îşi asumă felul de a fi.

"Cum să vorbim de o acţiune de imagine când eu n-am ştiut? Uitaţi-vă cine a postat poza de la Văcăreşti (când premierul a strâns, alături de voluntari, gunoaie din zona declarată arie protejată n.r.), poza din avion (unde Cioloş şi staff-ul său au călătorit la clasa economic n.r.), nu m-am dus eu cu cohorta mea de fotografi şi apoi să le publicăm în stânga şi în dreapta.

Atunci când am încercat să mă feresc de ochii presei, am fost acuzat că nu sunt transparent. Sunt lucruri, probabil trebuia mai mult timp ca oamenii să înţeleagă că e vorba de un firesc. Eu m-am comportat şi aşa o să mă comport din firea mea. Nu spun că e bine sau rău. Unii au criticat, ăsta e felul meu de a fi şi eu mi-l asum. Din firesc face parte şi reacţia oamenilor, cu atât mai mult cu cât pentru Văcăreşti ne-am bătut ca să-l recunoaştem ca arie protejată”, a declarat Dacian Cioloş.

Reamintim că, aproape invariabil, când premierul a comis gesturi la antipozii celor cu care mulţi politicieni i-au obişnuit pe români - precum circulatul cu coloana oficială sau săritul peste coadă la paşapoarte etc. - multe voci au acuzat că Cioloş, în fapt, urmăreşte să-şi promoveze imaginea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne