Ciprian Ciucu: Gabriela Firea, crescută de Voiculescu şi unsă de PSD, la fel ca Maria Grapini

Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Epoch Times România)

Ciprian Ciucu, candidat independent la Primăria Capitalei, susţinut de M10, a făcut o trecere în revistă a oamenilor pe care PSD îi aruncă în lupta pentru primăriile municipiului Bucureşti.

PSD (Primăria Generală a Capitalei - n.r.) Gabriela Firea, crescută de Dan Voiculescu şi unsă de PSD, la fel ca Maria Grapini. Vă reprezintă Maria Grapini în Parlamentul European? Vă va reprezenta Gabriela Firea la conducerea Capitalei României?

PSD Sector 1 - Dan Tudorache, deputat necunoscut. Politician de carieră, nu există profesional fără politică;

PSD Sector 2 - Necunoscut. Candidatul anunţat, Nicolae Onţanu, e reţinut de DNA;

PSD Sector 3 - Robert Negoiţă. Nu are nevoie de prezentare, e cel cu crizantemele de 310 lei bucata;

PSD Sector 4 - Daniel Băluţă, viceprimar sub Piedone;

PSD Sector 5 - Daniel Florea, fotbalist, studii doctorale în R. Moldova (dacă până şi la noi studiile doctorale i s-au părut dificile...), traseist, fost membru PDL.

PSD Sector 6 - Mutu, Gabriel Mutu. Îmi aduc aminte cum în campania trecută se ţinea de revelioane cu Elena Udrea prin parcul Drumul Taberei. A intrat în Parlament cu PDL şi s-a reorientat către PSD. Este urmărit penal, fiind suspectat de spălare de bani.

Sistem = Organizare transpartinică de parazitat bugete publice. QED".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne