Dragnea se dezice de General: Gabriel Oprea NU va fi pe listele PSD!

Titular al unei condamnări la închisoare cu suspendare şi trimis în judecată pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul fostei soţii, Dragnea afirma că susţine lupta împotriva corupţiei şi că Gabriel Oprea, fostul său aliat, nu se va regăsi pe listele pentru parlamentare ale PSD.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirilă/Epoch Times)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, dă asigurări pe Facebook, că fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea nu va figura pe listele PSD la alegerile parlamentare din decembrie.

"Ca să fie clar pentru toată lumea: la alegerile din 11 decembrie, Gabriel Oprea NU va fi pe listele PSD!", scrie Dragnea pe contul său de socializare, dând, de asemenea, asigurări că a susţinut şi susţine lupta anticorupţie.

"Am susţinut şi susţin lupta împotriva corupţiei!", afirmă liderul PSD, în contextul în care, la fel ca Oprea, şi el are dosar penal pe rol şi este şi titular al unei condamnări la închisoare cu suspendare, pentru fraudarea referendumului din 2012.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne