Ponta: "De-abia au divorţat de noi şi deja s-au căsătorit cu PDL-ul, inimă zburdalnică domnul Antonescu"

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că partea bună a faptului că s-a făcut alianţa PNL-PDL este aceea că "l-au scos pe domnul Băsescu mai repede la pensie", adăugând că liberalii "de-abia au divorţat de noi şi s-au şi căsătorit cu PDL".
Andrei Pricopie
29.05.2014

alte articole

Victor Ponta versus Crin Antonescu (Epoch Times)
Andrei Pricopie
29.05.2014

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că partea buna a faptului că s-a făcut alianţa PNL-PDL este aceea că "l-au scos pe domnul Băsescu mai repede la pensie", adăugând că liberalii "de-abia au divorţat de noi şi s-au şi căsătorit cu PDL".

Conducerea PNL şi PDL a anunţat miercuri fuziunea celor două partide în vederea consolidării „celui mai puternic partid de centru-dreapta în România”, o puternică alianţă anti-PSD la care să adere treptat şi alte partide de dreapta. Preşedintele demisionar al PNL Crin Antonescu a precizat că s-a luat hotărârea ca cele două partide să colaboreze, să construiască împreună „un proiect politic solid, de durată, un proiect pentru România, care să implice un mare partid de dreapta, într-un viitor cât mai apropiat, o construcţie pentru alegerile prezidenţiale, pentru administraţia locală şi pentru alegerile parlamentare pentru o viitoare guvernare împreună”.

„Foarte bine că au făcut alianţă. Măcar l-au scos pe domnul Băsescu mai repede la pensie. De-abia au divorţat de noi şi deja s-au căsătorit cu PDL-ul. Inimă zburdalnică - domnul Antonescu. O parte din liberali, cu siguranţă vor fi alături de noi. Deocamdată nu au divorţat de USL, nu au semnat actele cu PDL, cine ştie cu cine se mai aliază până la toamnă. Noua fuziune, e foarte bine că se cristalizează. Mişcarea asta politică e ca să îi salveze pe Antonescu şi Blaga, altfel trebuia să îşi dea demisia. Deşi nu au câştigat niciodată nimic, ei sunt foarte buni. Sunt doi politicieni extrem de duri, e bine că se unesc. Chiar nu aş vrea să intervin între ei, este un spectacol care nu trebuie întrerupt. Eu, unul, nu mă simt trădat, chiar dacă am avut anumite aşteptări de la dl Antonescu. Domnul Ungureanu, o altă forţă care nu a câştigat nimic, poate acum, dacă se unesc toţi, şi câştigă. Dacă te uiţi la ce declară ai impresia că au câştigat deja, dar ne prezentăm şi noi. Bătălia pentru noi e dificilă în turul II, în turul I candidatul nostru se va califica”, a declarat Victor Ponta.

Eu, unul, nu mă simt trădat, chiar dacă am avut anumite aşteptări de la dl Antonescu

Întrebat cum comentează declaraţia lui Crin Antonescu potrivit căreia Victor Ponta s-ar teme de această nouă alianţă PNL-PDL, dar ascunde acest lucru după un zâmbet, premierul a replicat: „Citeam un editorial azi că nu mai zâmbesc. Domnul Antonescu mă vede zâmbind, jurnaliştii domniei sale spun că nu mai zâmbesc. Să fim serioşi. Ce, există varianta să nu avem niciun contracandidat în toamnă? Sigur că o să fie contracandidat. Şi bătălia pentru noi este dificilă în turul doi, în turul unu candidatul nostru sigur se va califica”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor