Elena Udrea urmărită de maşinile grupului Intact avertizează că va depune plângere penală

Elena Udrea , PMP
Elena Udrea , PMP (Epoch Times România)

Liderul PMP, Elena Udrea a declarat joi seară, la B1 Tv, că este urmărită de maşini ce aparţin grupului Intact şi că va depune plângere penală, pentru că nu se simte în siguranţă.

"Mă aşteaptă când plec de acasă, mă conduc noaptea când ajung acasă. (...) Le-am fotografiat şi le-am pus pe Facebook, cu număr cu tot. Numerele acestea arată că aparţin trustului Intact, trustului dlui Voiculescu ("părinte" fondator PC şi USL n.r.)" a declarat Elena Udrea, adăugând că o să facă plângere penală "pentru că este ilegal să urmăreşti pe cineva".

"Chiar nu mă simt în siguranţă în condiţiile acestea”, a mai declarat Udrea.

Deputatul a acuzat, de asemenea, că de trei săptămâni, (cam de când a început campania pentru europarlamentare) este ţinta unor atacuri mediatice fără precedent:

„Eu pun în legătură cu ceea ce mi se întâmplă de vreo trei săptămâni (...) De vreo 3 săptămâni este o nebunie întreagă. Atacurile la mine - sigur, şi la Traian Băsescu şi la Mişcarea Populară - sunt aparent fără nicio justificare. Nu sunt la guvernare, nu sunt vreun candidat la preşedinţia României, atunci de unde această furie împotriva mea încât să ajungi să ai subiect dimineaţă, prânz şi seară cu Elena Udrea şi să ajungi să pui şi securiştii tăi pe urmele Elenei Udrea. După mine, scopul este fie să mă intimideze, fie să mă determine să fac altceva în campanie decât aş face în mod normal. Vă daţi seama ce miză uriaşă este pentru Voiculescu, Ponta şi baronii locali ca din noiembrie încolo să pună mâna pe această ţară, încât nu se dau în lături de la nimic”, a mai declarat Udrea.

De altfel, şi în textul ce însoţeşte fotografiile postate de Udrea pe Facebook, cu maşinile care o urmăresc, liderul PMP acuză alianţa Ponta-Voiculescu că nu se dă în lături de la nimic pentru a pune mâna pe justiţie şi resursele ţării, motiv pentru care nu precupeţesc nici un mijloc pentru a îi intimida pe cei ce ar putea fi un factor al schimbării regimului politic:

"Până unde merge frica lui Ponta şi a baronilor pe care îi reprezintă şi a lui Voiculescu de ceea ce poate să urmeze în România după Traian Băsescu? Cât de mare este disperarea acestor doi faţă de faptul că ar putea să piardă în noiembrie 2014, momentul de a ajunge să controleze România şi să pună mâna pe justiţie şi pe resursele ţării? Cred că ei trăiesc o adevărată groază la gândul că va urma un regim care să continue linia Preşedintelui. Aşa că pun toate resursele, de orice fel, pe cei care îi sperie şi le încurcă calculele. În fiecare seară vedeţi atacuri furibunde la televiziunea lui Voiculescu şi în presa pontistă la adresa lui Traian Băsescu, PMP şi Elena Udrea. Şi nu este de ajuns. De cinci zile sunt supravegheată non stop, în mod ilegal, de securiştii lui Dan Voiculescu. Ceas de ceas sunt urmărită de cel puţin două maşini, indiferent unde merg şi ce fac. I-am fotografiat pe cei pe care i-am surprins pe urmele mele şi voi depune plângere penală împotriva lor şi a lui Voiculescu, cel care i-a angajat. Deja cred că s-a ajuns prea departe. De la paraşută la presiune şi ameninţări, nu a fost decât un pas. Pe care Ponta şi Voiculescu l-au făcut!" scrie Udrea pe contul de Facebook